Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προϊόντα και παροχές

Μπορούμε να παρέχουμε στον πελάτη με αξιοπιστία, σύστημα εργαστηριακού ελέγχου, αναλύοντας το δείγμα του μεταχειρισμένου λιπαντικού ως φυσικοχημικές παραμέτρους ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση του. Η τελική έκθεση αξιολόγησης αποστέλλεται σε εσάς μέσα σε λίγες ημέρες. Έτσι κερδίζετε προγραμματισμό της συντήρησης των μηχανημάτων σας, πρόληψη των μηχανικών βλαβών και μείωση της χρονικής διάρκειας των επισκευών, και τέλος μεγιστοποίηση των διαστημάτων αναλίπανσης.

 

Τα λιπαντικά της εταιρείας μας, σας συνοδεύουν σε κάθε σας διαδρομή με ποιότητα και με αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά αρίστης απόδοσης και υψηλών αποδόσεων για κάθε είδους κινητήρα, εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Παρέχουμε δεκάδες λιπαντικά υψηλής απόδοσης για οχήματα και βιομηχανίες. Εδώ και 40 χρόνια τα προϊόντα μας φτάνουν στους πελάτες μας για να καταλήξουν στις μηχανές σας.

Σε κάθε φάση της συναλλαγής, δημιουργούνται ισχυρές και ακατάλυτες σχέσεις. Σχέσεις που δεν οξειδώνονται, δεν χάνουν την αξία τους, δεν φθείρονται, όπως και τα προϊόντα μας.

Η εταιρεία μας έχει οικολογική ευαισθησία, καινοτομική τεχνολογία, δικτυακή πληροφόρηση και ερευνητική τεχνογνωσία. Πάνω από όλα είναι σχέσεις που δεν φθείρονται.

Επισκευθείτε μας

και επιλέξτε το καταλληλότερο προϊον για το όχημά σας

Τηλ: 25310 29060
Fax: 25310 71911

6ο χλμ. Κομοτηνής - Ιάσμου
ΤΘ 67 - 69100 Κομοτηνή

 

   Στείλτε μας μήνυμα